Marja Liedenpohja, filosofian maisteri, venäjän kielen kääntäjä ja tulkki
Risto Liedenpohja, DI  –  Kylväjän palveluksessa seurakunta- ja julistustyössä Odessassa
P.O.Box 8 65101 Odessa Ukraine
mliedenpohja@yahoo.com   –    rliedenpohja@yahoo.com

Kylväjän pankkitili on

• IBAN      FI57 4405 0010 0212 96
  • BIC        ITELFIHH
  • viitenumero 54021 64374

Nimikkokirjeitä

Marjan ja Riston kirje 3/2021

Marjan ja Riston kirje 2/2021

Marjan ja Riston kirje 1/2021

Shalom, tässä pieni ajankohtaistervehdyksemme sinne Keuruun seurakuntalaisille!

Terveisiä Liedenpohjasta ja tämän sapatin myötä myös Ukrainasta. Tämä ystäväperheemme sairasti koronaa, mutta on nyt jo lähes terve. Kiitos rukouksista! Pakkaset ovat paukkuneet täällä Liedenpohjassa. Torstai-aamuna mittari näytti -30 lasten lähtiessä kouluun. Nyt sapatiksi sopivasti lauhtui. Tällä kertaa kuvasimme itse omat videomme Suomen kodissamme kotimökillä. Vielä emme ole koronan vuoksi päässeet palaamaan Odessan kotiimme.

Huom. klikkaamalla Yuotubessa TILAA saat suoraan ilmoituksen esim. seuraavasta purim-sapatista. Tätä sapattia saa mielellään jakaa eteenpäin:

Шаббат Евреев за Иисуса в Одессе 19.02.2021Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Marja ja Risto Liedenpohja

Liedenpohjan nimikkolähettiperheen ja Odessan työn esittely

Katso Liedenpohjien terveistet täältä

Olemme nyt onnellisesti Odessassa! Lähdimme Liedenpohjasta perjantaina klo 12, ja saavuimme perille Odessan kotiimme lauantaina yöllä klo 4. Hieman kyllä jo väsytti siinä vaiheessa. Juna- ja lentomatkat menivät hyvin, mutta Odessan lentokentällä piti yöllä jonottaa ja odottaa tuntikaupalla pääsyä maahantulotarkistukseen. Sali oli valitettavasti tupaten täynnä ihmisiä, kun ilmeisesti samaan aikaan saapui useampi lentokone.

Saavuimme tänne sopivasti juuri ennen juutalaista uutta vuotta. Toivotamme teille hyvää huomenna alkavaa juutalaista uutta vuotta 5782. Alla olevan juhlasapatin aloittaa Marja sapattirukouksella. Mukana on myös Marjan ja Saden yhteislaulu.

Huomenna olen jo menossa kadulle kutsumaan ihmisiä mukaan messiaanisissa seurakunnissa pidettäviin juutalaisen uuden vuoden-, jom kippurin eli sovituspäivän- ja lehtimajanjuhliin. Rukousta tarvitaan erityisesti kohtaamisiin ihmisten kanssa.

Rukouksiin myös sekä noiden live-tilaisuuksien järjestäminen, että YuoTube-juhlien kuvaaminen ja koostaminen. Erityisesti rukoilemme kaikkien niiden puolesta, jotka tavalla tai toisella saavat näiden viikkojen aikana kuulla Jumalan Sanaa, että Jumala itse vetäisi heitä puoleensa ja pelastaisi.

Oikein paljon siunausta teille kaikille, Odessan terveisin, Risto&Marja, Sade, Linnea, Lauri ja Akseli

varhaiskasvatuksen ohjaaja /lähetyssihteeri
Keuruun seurakunta