Pihlajaveden alue

Tervetuloa mukaan seurakunnan toimintaan Pihlajaveden alueella! Nuorten kerho kokoontuu kerran viikossa ja Pihlaistupa kerran kuussa seurakuntatalolla. Jumalanpalvelukset ja messut pidetään kerran kuussa talvisin pappilan väentuvassa tai Koipikankaan kappelissa, keväisin ja syksyisin uudessa kirkossa ja kesällä joka toinen viikko vanhassa kirkossa.

 

Ajankohtaista

Keskiviikkona 15.5.2024 klo 16 Pihlajaveden Leirisaaressa kuulemistilaisuus Pihlajaveden kiinteistöjen korjaus- ja investointitarpeista ja muista Pihlajaveden asioista

 

 

 

 

 

 

 

Kuulutus haudan hallinta-ajan päättymisestä Pihlajaveden Koipikankaan hautausmaalla

3.8.2021 10.27

Keuruun seurakunnan Pihlajaveden hautausmaalla on hautoja, joiden hallintaoikeus on päättynyt.

Hautaoikeuden haltijalla on oikeus jatkaa haudan hallinta-aikaa. Hallinta-ajan jatkamisesta on ilmoitettava 31.07.2022 mennessä seurakuntatoimistoon. Muutoin hauta palautuu seurakunnalle. Jatkamisesta peritään voimassaolevan hinnaston mukainen lunastusmaksu. (Kirkkolaki 17 luku 2§).

Mikäli hallinta-aikaa ei jatketa on hautaoikeuden haltijan poistettava haudalla mahdollisesti oleva muistomerkki 31.1.2023 mennessä. Määräajan jälkeen poistamaton muistomerkki siirtyy Keuruun seurakunnan haltuun vastikkeetta. (Hautaustoimilaki 5 luku 14§)

Lisätietoja: Keuruun seurakunnan hautausmaatoimisto, Lapinsalmentie 33, 42700 KEURUU, p. 044 7949 711, keuruu.seurakunta@evl.fi.

Haudoille on asetettu hallinta-ajan päättymisestä kuulutusilmoitus.