Kehitysvammaistyö

Jos haluat tietoa tapahtumista ryhmätekstiviestein, ilmoita meille nimesi ja puhelinnumerosi.

Ole yhteydessä:

Päivi Lewis

Seurakuntatyön erityispalvelut

paivi.lewis@evl.fi

044 794 9703

Töissä pääsääntöisesti tiistaista lauantaihin. Rippikoulutyö 50% diakoniatyö 50%.

KEVA PÄIVÄLEIRI 4.7.2022 ISOHIEKASSA   ”Rauhanmaa”

”Oi jos jostain saada voisin suuren puurokauhan, sillä antaa tahtoisin mä maailmalle rauhan”

Ohjaajat: Vilho Mäkinen, Maarit Nuopponen, Irja Kallio, Satu Laakkonen ja Päivi Lewis (ohjelma-ja turvallisuusvastuu)

Päiväleiri alkaa klo 10 ja päättyy klo 17. Omin kyydein paikalle. Oma avustaja mukaan, jos leiriläinen tarvitsee erityistä apua esim lääkitys- ja hygienia/peseytymisasioissa. Isoset ovat leirillä etupäässä leirikavereina.

Ilmoittautumiset Satu Laakkoselle soittamalla numeroon 0407035546  torstaina 12.5. klo 10-14 tai maanantaina 16.5. klo 16-18

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa tarkemmat ohjeet ja aikataulut

KEVALEIRI   ”Rauhanmaa” 5-6.7.2022

- Oi jos jostain saada voisin suuren puurokauhan sillä antaa tahtoisin mä maailmalle rauhan-

Leiri alkaa Isohiekassa tiistaina 5.7. klo 11, omin kyydein paikalle. Leiri päättyy keskiviikkona 6.7. klo 15. Leirillä on mukana isosia, jotka toimivat lähinnä leirikavereina. Leiriläiselle avustaja mukaan, jos hän tarvitsee erityistä apua ja huoltoa.

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje ennen leiriä. Kirjeessä tarkemmat ohjeet ja aikataulut.

Keuruun seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut