Isohiekka kappelin kuva sisältä järvelle päin.

Tervetuloa mukaan kaikkeen toimintaan . Kesätoiminnasta lisää Alaotsikkojen alla.

Kesällä 2023 leirielämää

olit sitten lapsi, nuori, perheellinen tai sinkku. työelämässä, työttömänä, eläkeläisenä... ihan kaikki kutsutaan mukaan oman näköiseen ja kokoiseen leirielämykseen.

Lasten ja nuorten keskus järjestää kesällä 2023 valtakunnallisen lasten, nuorten ja perheiden telttaleirin ja kutsuu seurakuntia mukaan sen toteutukseen. Leiri pidetään 4.–9.7.2023 Keuruun Isossa Kirjassa ja sinne voi osallistua ensisijaisesti oman seurakunnan leiriporukan kanssa. Telttaleiri jatkaa Partaharjun suurleirien yli 60-vuotista perinnettä.

Keuruulta tuonne varmasti osallistutaan ja leiriläiseksi pääset sitten myöhemmin ilmoittautumalla Keuruun seurakunnan leiriporukkaan. Mutta nyt tarvitaan suunnittelemaan ja sitoutumaan jo talkoolaiseksi tai esitysten tekijäksi ihan kaikenikäisiä ja taitoisia henkilöitä. Jos haluat sitoutua oman seurakunnan leiriporukan kanssa elämiseen voit olla yhteydessä Kirstiin, Saijaan (1.8 alkaen Mikaan) tai Irjaan. Mutta jos haluat mukaan koko Suomen talkoo-organisaatioon niin seuraavalla linkillä voit ilmoittautua mukaan. Tämä ei vielä sido sinua mutta antaa mahdollisuuden että leirin suunnittelijat voivat ottaa sinuun yhteyttä kun sen aika on. Tule rohkeasti mukaan - uusi kokemus seurakunnassa odottaa :)

Keuruu

Työt maanantaista perjantaihin tai tarvittaessa.

Virkavapaalla 7.8.2021 - 30.6.2022

nuorisotyönohjaaja/diakoniatyöntekijä
Haapamäen alue Pihlajaveden alue Keuruun seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Pihlajaveden ja Haapamäen diakoniatyö, varhaisnuorisotyö, nuorisotyö.

Viransijaisuus 1.8.2021 - 30.6.2022