Isohiekka kappelin kuva sisältä järvelle päin.

Syysloman sählyturnaukseen ilmoittautuminen tästä Lisätietoa sivupalkin sähly kautta.

Perheleiri Isohiekassa toteutettiin 9-10.9.2023. Ohjelmaa 1 tai 2 aikuisen kanssa saapuville kaikenikäisille lapsille yhdessä ja erikseen. Leiri oli mieleinen joten lisää tulossa kevät talvella, käy kurkkaamassa lähempänä tarkempia tietoja.Tai kysele lisää 040-8431704 ( Kirsti). 

Tervetuloa mukaan kaikkeen toimintaan, kerhokausi jatkuu taas syyskuussa. Kerhoaikataulut ja ilmoittautumiset näkyvissä sivupalkkien kautta.

 

 

Kuva kesän 2023 soccer is fun leiriltä isohiekan leirikeskuksessa

 

 

 

Keuruun seurakunnan 10 synttärit vietetty iloisissa tunnelmissa.

 

polkuleiri pidetty, kiitos osallistuneille:)

 

Tornikirkko 17.9 Jumalanpalvelus Keuruun uudessa kirkossa klo 10

ja sen jälkeen puuhaa pihalla ja sisällä sekä mahdollisuus kiivetä kirkon torniin 14.00 saakka.

Tornikirkossa otetaan käyttöön lasten kirkkopassi, joita sen jälkeen saa kirkkojen eteisistä tai pyytämällä sakastista. Passiin saat leiman tulemalla kirkkoon  Keuruulla, Multialla, Haapamäellä tai Pihlajavedellä ja kirkon jälkeen pyytämällä passiin leiman papilta tai suntiolta.

Passissa 3 leiman kohtaa, jotka keräämällä saat hakea papilta tai suntiolta valintasi mukaan uimalipun tai pienen pehmolelun. Täysi passi jää kirkkoon ja voit alkaa keräämään uutta heti halutessasi :) Mukavia kirkkohetkiä.

PERHERETKIPÄIVÄ

KULHANVUOREEN

(Myllymäentie 2211, Saarijärvi)

17.10. 2023

Kulhanvuori on rauhallinen vaelluskohde harju- ja rotkomaisemia etsivälle n. tunnin ajomatkan päästä Keuruulta. Kulhanvuoren luontopolun pituus on 3,2 km + kävelymatka pysäköinti alueelta 500 m. Polun kiertämiseen kannattaa varata aikaa n. puolitoistatuntia. Polku on osittain vaikea kulkuinen jyrkkien mäkien takia. Reitillä on tulentekopaikka, jossa seurakunnalla tarjolla perinteistä grillimakkaraa, mehua ja kahvia, muuten omat eväät.

Yhteislähtö omilla autoilla Keuruun seurakuntakeskuksen pihasta klo 9.30, Multian seurakuntatalon pihassa n. klo 9.50 ja paluu oman aikataulun mukaan. Voit tulla myös suoraan Kulhanvuoreen. Ilmottaudu täältä

 

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Keuruun seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut
Keuruu

Työpäivät maanantaista perjantaihin tai tarvittaessa.

nuorisotyönohjaaja/diakoniatyöntekijä
Keuruun seurakunta Haapamäen alue Pihlajaveden alue
Seurakuntatyön erityispalvelut

Pihlajaveden ja Haapamäen diakoniatyö, varhaisnuorisotyö, nuorisotyö.