Isohiekka kappelin kuva sisältä järvelle päin.

Tervetuloa mukaan kaikkeen toimintaan, kerhokausi alkaa kaikissa kerhoissa 26.9 alkaen . Tarkemmat kerhoajat näet sivupalkeista kunkin kerhon kohdalla. Tästä voit kuitenkin ilmoittautua kaikkiin kerhoihin 1.9.2022 alkaen. kerhot täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu kokkikerhoon tästä. Ilmoittaudu muihin kerhoihin tästä

Kesällä 2023 leirielämää

olit sitten lapsi, nuori, perheellinen tai sinkku. työelämässä, työttömänä, eläkeläisenä... ihan kaikki kutsutaan mukaan oman näköiseen ja kokoiseen leirielämykseen.

Lasten ja nuorten keskus järjestää kesällä 2023 valtakunnallisen lasten, nuorten ja perheiden telttaleirin ja kutsuu seurakuntia mukaan sen toteutukseen. Leiri pidetään 4.–9.7.2023 Keuruun Isossa Kirjassa ja sinne voi osallistua ensisijaisesti oman seurakunnan leiriporukan kanssa. Telttaleiri jatkaa Partaharjun suurleirien yli 60-vuotista perinnettä.

Keuruulta tuonne varmasti osallistutaan ja leiriläiseksi pääset sitten myöhemmin ilmoittautumalla Keuruun seurakunnan leiriporukkaan. Mutta nyt tarvitaan suunnittelemaan ja sitoutumaan jo talkoolaiseksi tai esitysten tekijäksi ihan kaikenikäisiä ja taitoisia henkilöitä. Jos haluat sitoutua oman seurakunnan leiriporukan kanssa elämiseen voit olla yhteydessä Kirstiin 044-7949701 tai ilmoittautumalla tästä linkistä ihan sellaiseen rooliin kuin haluat

Keuruun seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut
Keuruu

Työt maanantaista perjantaihin tai tarvittaessa.

nuorisotyönohjaaja/diakoniatyöntekijä
Haapamäen alue Pihlajaveden alue Keuruun seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Pihlajaveden ja Haapamäen diakoniatyö, varhaisnuorisotyö, nuorisotyö.

Keuruun seurakunta

Viransijaisuus 1.8.2021 - 31.12.2022