Isohiekka kappelin kuva sisältä järvelle päin.

Keuruun seurakunnan alakoululaisten kerhotoiminta aloittaa vasta viikolla 6 (7.2 alkavalla viikolla).

Olemme huolissamme taudin leviämisestä ja haluamme omalta osaltamme vaikuttaa kontaktien vähentämiseen ja taudin leviämiseen. Arvostamme suuresti koulujen tekemää terveysturvallista ohjausta ja opetusta. Rajoitustoimilla toivomme osaltamme mahdollistavamme lähiopetuksessa pysymisen. Lisää ajankohtaista tietoa kokkikerhojen muiden kerhojen sekä leirien jatkosta sivuotsakkeiden alta.

t. Saija, Kirsti ja Irja.

Kerhotoiminta, joka on säännöllistä, ilmaista, ja avointa kaikille jatkuu viikolla 38.  Kerhot toimivat syyskuun puolestavälistä huhtikuun puoliväliin.

Katso tarkemmin kunkin kerholajin alta sivupalkista. Lokakuun alussa järjestetään 1-4 lk sekaleiri ja syyslomalla retki lappiin. Lisätietoja otsikoiden alla. Tervetuloa mukaan toimintaan koko perheenä.

Keuruu

Työt maanantaista perjantaihin tai tarvittaessa.

Virkavapaalla 7.8.2021 - 30.6.2022

nuorisotyönohjaaja/diakoniatyöntekijä
Haapamäen alue Pihlajaveden alue Keuruun seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Pihlajaveden ja Haapamäen diakoniatyö, varhaisnuorisotyö, nuorisotyö.

Viransijaisuus 1.8.2021 - 30.6.2022