Avoimet toimet ja virat

NUORISOTYÖNOHJAAJA

Hyvällä tavalla pieni ja ketterä työyhteisömme etsii joukkoonsa nuorisotyönohjaajaa.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, hyvät työtilat ja hyvän tukea antavan työyhteisön, jossa saa haastaa itseään monipuolisesti ja luovasti. Työyhteisömme virkistystoimintaan on panostettu ja työntekijämme ovat oikeutettuja liikuntaetuun. Työterveyspalvelut ovat toimivat.

Keuruun alueen varhaisnuoriso- ja nuorisotyö jakaantuu seurakunnassa kahden nuorisotyönohjaajan kesken. Nyt avautuvan viran tarkempi tehtävänkuvaus muodostetaan alkuvuoden 2023 aikana osin sen mukaan mitkä ovat virkaan valittavan vahvuudet. On mahdollista, että virkaan valittavan vastuuksi annetaan pelkästään toinen edellä mainituista työaloista. Viranhoitoon sisältyy lisäksi rippikoulutyötä.

Hakijalta edellytetään innostunutta työotetta nuoriin seurakuntalaisiin, hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä osana laajempaa tiimiä, sujuvaa sosiaalisen median ja siihen liittyvän teknologian hallintaa sekä oman auton käyttömahdollisuutta.

Virka täytetään 1.1.2023 tai sopimuksen mukaan. Viran täyttämisen osalta noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Nuorisotyönohjaajan virkaan on kelpoinen henkilö, jolla on kirkkohallituksen säädöskokoelman nro 137 mukainen nuorisotyönohjaajan virkaan vaadittava tutkinto tai piispainkokouksen aikaisempien päätösten mukainen kirkon nuorisotyönohjaajan virkaan kelpoistava tutkinto. Hakijan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen. Kirkon palkkausjärjestelmässä virka on vaativuusryhmässä 502.

Ennen viran vastaanottamista valittavan tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilain 6§:n mukainen rikosrekisteriote.

Hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa perjantaihin 2.12.2022 klo 13.00 mennessä joko sähköpostiosoitteeseen keuruu.seurakunta@evl.fi tai postiosoitteeseen Keuruun seurakunta PL 64, 42701 Keuruu. Kuoreen merkintä ”nuorisotyönohjaajan virka”.

Halutessasi voit liittää hakemukseen lyhyen videon, jossa kerrot itsestäsi ja haaveistasi työntekijänä.

Haastattelut järjestetään Keuruulla maanantaina 5.12.2022.

Lisätietoa palkkauksesta:

Tehtävän palkka on 2474,71€/kk.

Palkkaluokka 502.

Lisätietoja virasta: Nuorisotyön työalajohtaja Seppo Viljasjärvi p. 044-7949717. Kirkkoherra Ville von Gross p 044-7949706. Nuorisotyönohjaaja Kirsti Mäkinen p. 044-7949701.