PERHEPÄIVÄT

Vapaata toimintaa yhdessä perheen kanssa

Perhepäivät Isohiekassa 30.6 sekä 9.8 klo 10-18.00 maksuton mikäli omat eväät, mahdollisuus myös ostaa ruokailu paikan päällä. Ei tarvitse ilmoittautumista

Perhepäivä Leirisaaressa 14.6 klo 10-15. Ilmoittautuminen etukäteen Leena Santaniemi p.044-7949708

Suunnitteilla myös avoimia saunapäiviä Leirisaareen 1.6, 8.6, 15.6 sekä 22.6  klo 12-20.00. Seuraa ilmoittelua tai kysy lisää Seppo Viljasjärvi 044-7949717

Kesällä 2023 leirielämää

olit sitten lapsi, nuori, perheellinen tai sinkku. työelämässä, työttömänä, eläkeläisenä... ihan kaikki kutsutaan mukaan oman näköiseen ja kokoiseen leirielämykseen.

Lasten ja nuorten keskus järjestää kesällä 2023 valtakunnallisen lasten, nuorten ja perheiden telttaleirin ja kutsuu seurakuntia mukaan sen toteutukseen. Leiri pidetään 4.–9.7.2023 Keuruun Isossa Kirjassa ja sinne voi osallistua ensisijaisesti oman seurakunnan leiriporukan kanssa. Telttaleiri jatkaa Partaharjun suurleirien yli 60-vuotista perinnettä.

Keuruulta tuonne varmasti osallistutaan ja leiriläiseksi pääset sitten myöhemmin ilmoittautumalla Keuruun seurakunnan leiriporukkaan. Mutta nyt tarvitaan suunnittelemaan ja sitoutumaan jo talkoolaiseksi tai esitysten tekijäksi ihan kaikenikäisiä ja taitoisia henkilöitä. Jos haluat sitoutua oman seurakunnan leiriporukan kanssa elämiseen voit olla yhteydessä Kirstiin, Saijaan (1.8 alkaen Mikaan) tai Irjaan. Mutta jos haluat mukaan koko Suomen talkoo-organisaatioon niin seuraavalla linkillä voit ilmoittautua mukaan. Tämä ei vielä sido sinua mutta antaa mahdollisuuden että leirin suunnittelijat voivat ottaa sinuun yhteyttä kun sen aika on. Tule rohkeasti mukaan - uusi kokemus seurakunnassa odottaa :)

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Toimintaa perheille

ILTAPERHEKERHOT

KERHOTOIMINTA JATKUU SYKSYLLÄ 22. Tietoa tarkemmin elokuussa.

lisätietoja voit kysellä Kirsti Mäkinen p 040-8431704 kirsti.makinen@evl.fi

KEURUUN SEURAKUNTATALOLLA ; aloitamme yhteisellä hartaushetkellä, sen jälkeen askartelua, lautapelejä, sählyä, vapaata touhua jumppasalissa (kukin mielensä mukaan) 18.45 alkaen iltapala (aikuiset 2€ ja lapsen syönnin mukaan).

POHJOISLAHDEN KOULULLA Aloitamme yhdessä pihahartaudella, sen jälkeen askartelua/peliä salissa ikäryhmittäin vuorovedoilla.

Tulo vanhempien seurassa, toiminta yhdessä ja erillään. vanhemmille mahdollisuus yhdessä touhuamisen lisäksi keskusteluun ja ulkoiluun. Lisätietoa Kirstiltä p. 044-7949701 tai Leenalta p. 044-7949708

varhaiskasvatuksen ohjaaja /lähetyssihteeri
Keuruun seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut
Keuruun seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut
Keuruu

Työt maanantaista perjantaihin tai tarvittaessa.