Isohiekan leirikeskus

Isohiekka

Isohiekantie 201, 42560 Keuruu

Isohiekan leirikeskuksen käytännölliset ja modernit tilat mahdollistavat ikimuistoiset hetket yksin tai yhdessä, pienellä porukalla tai suurella leiriväellä. Rajana on vain mielikuvitus!

        

Isohiekassa onnistuu:
leiri
koulutustilaisuus
perhejuhla tai tapahtuma, sisällä tai ulkona
saunailta tai kokous

Isohiekan perinteikkään leirikeskuksen kaunis luonto, erinomainen sijainti ja monipuoliset tilat mahdollistavat niin erikokoisten leirien, kurssien, koulutustilaisuuksien kuin juhlienkin järjestämisen sekä kesällä että talvella (kaksi lämmitystolppaa, neljälle autolle). Tonttia Isohiekasta löytyy 12 hehtaaria, rantaviivaa ja hiekkarantaa yhteensä kilometri.

          

 

Luotsi – Päärakennus

Tilavasta päärakennuksesta löytyy opiskelu- ja juhlatilat vähän isommallekin ryhmälle. Suurtalouskeittiön henkilökunta pitää tarvittaessa huolen, että saat henkisen ravinnon lisäksi myös kunnon ateriat!

Loisto ja Viitta – majoitusrakennukset

Vuoden 2000 keväällä valmistuneet tilavat ja monikäyttöiset majoitusrakennukset Loisto ja Viitta tarjoavat erinomaisten yöpymistilojen lisäksi tilaa yhteiseen oleskeluun sekä mm. pienimuotoiseen ruoanlaittoon. Molemmissa majoitusrakennuksissa on 24 vuodepaikkaa ( 3 kpl 4 hengen huonnetta, 2 kpl 5 hengen huonetta ja 1 kpl 2 hengen huonetta) yhteensä 48 vuodepaikkaa.Tilojen suunnittelussa on huomioitu vanhukset ja liikuntarajoitteiset.

Majakka – kappeli

Kappeli on oiva paikka hiljentymiseen, yksin tai yhdessä, luonnon äärellä. Myös kirkonmenojen pito onnistuu! 

Kummeli – rantasauna

Onko mitään mukavampaa, kuin pehmeät löylyt ja pulahdus järveen opiskelun tai kuntoilun päätteeksi? Isohiekan rantasaunalla uimisen ja saunomisen lisäksi onnistuu erinomaisesti illanvietto takkahuoneella. Takkahuoneesta löytyy runsaan oleskelutilan ja takan lisäksi pienkeittiö, joka on vapaasti käytettävissä. Rantasaunalla on lisäksi pieni isännänhuone, johon mahtuu neljä henkilöä yöpymään.

    

Sijainti kartalla

Esteetön kulku Esteetön kulku
Esteetön wc Esteetön wc
Pysäköinti Pysäköinti
wc wc

Tapahtumat