Isohiekan leirikeskus

Isohiekantie 201 , 42560 Keuruu

Isohiekan leirikeskus

Isohiekan perinteikkään leirikeskuksen kaunis luonto, erinomainen sijainti ja monipuoliset tilat mahdollistavat niin erikokoisten leirien, kurssien, koulutustilaisuuksien kuin juhlienkin järjestämisen. Tonttia Isohiekasta löytyy 12 hehtaaria, rantaviivaa ja hiekkarantaa yhteensä kilometri.

          

 

Luotsi – Päärakennus

Tilavasta päärakennuksesta löytyy opiskelu- ja juhlatilat vähän isommallekin ryhmälle. Suurtalouskeittiön henkilökunta pitää tarvittaessa huolen, että saat henkisen ravinnon lisäksi myös kunnon ateriat!

Loisto ja Viitta – majoitusrakennukset

Vuoden 2000 keväällä valmistuneet tilavat ja monikäyttöiset majoitusrakennukset Loisto ja Viitta tarjoavat erinomaisten yöpymistilojen lisäksi tilaa yhteiseen oleskeluun sekä mm. pienimuotoiseen ruoanlaittoon. Tilojen suunnittelussa on huomioitu vanhukset ja liikuntarajoitteiset.

Majakka – kappeli

Kappeli on oiva paikka hiljentymiseen, yksin tai yhdessä, luonnon äärellä. Myös kirkonmenojen pito onnistuu! 

Kummeli – rantasauna

Onko mitään mukavampaa, kuin pehmeät löylyt ja pulahdus järveen opiskelun tai kuntoilun päätteeksi? Isohiekan rantasaunalla uimisen ja saunomisen lisäksi onnistuu erinomaisesti illanvietto takkahuoneella. Takkahuoneesta löytyy runsaan oleskelutilan ja takan lisäksi pienkeittiö, joka on vapaasti käytettävissä. Rantasaunalla on lisäksi pieni isännänhuone, johon mahtuu neljä henkilöä yöpymään.

    

Isohiekan leirikeskuksen käytännölliset ja modernit tilat mahdollistavat ikimuistoiset hetket yksin tai yhdessä, pienellä porukalla tai suurella leiriväellä. Rajana on vain mielikuvitus!

        

Isohiekassa onnistuu:
leiri
koulutustilaisuus
perhejuhla tai tapahtuma, sisällä tai ulkona
saunailta tai kokous

Inva-WC
Pysäköinti
wc
Esteetön kulku

Tapahtumat

la 6.11. klo 9.00

Isohiekantie 201, 42560 Keuruu

master chef Isohiekka5

iloista puuhailua
la 6.11. klo 12.30

Isohiekantie 201, 42560 Keuruu

master chef Isohiekka5

iloista puuhailua
ke 17.8. klo 9.00

Isohiekantie 201, 42560 Keuruu

Ikäihmisten leiripäivä

Ikäihmisten leiripäivä