Keuruun seurakunnan kerhotila sisältä.

Seurakunnan aikuistyö on sinua aikuista varten. Tule  mukaan, löydä paikkasi.  

Saat olla  oma itsesi, omine kokemuksinesi ja tunteinesi, siinä elämänvaiheessa missä oletkin.

Seurakunnassa on monenlaisia tilaisuuksia ja meistä jokainen saa katsella itselle sopivan paikan. Työmuotoina ovat esimerkiksi  miestenillat, naisten kahvila, Suomen Raamattuopiston illat ja israelilaisten kansantanssien piiri. Myös kirkkomusiikki ja kuorot ovat tärkeä osa seurakuntaelämää.

Seurakunnan työntekijät ovat seurakuntalaisia varten, mahdollistamassa ja tukemassa oman paikan löytämistä seurakunnassa sekä tässä Jumalan ihmeellisessä maailmassa.

Kutsumme sinua mukaan toimintaan jakamaan omia lahoja ja taitoja sekä  saamaan virkistystä, voimaa ja siunausta yhdessä!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Aikuistyöstä vastaava työntekijä              

Vilho Mäkinen

diakoni

Seurakuntatyön erityispalvelut

vilho.makinen@evl.fi

040 770 0161

 

Kesällä 2023 leirielämää

olit sitten lapsi, nuori, perheellinen tai sinkku. työelämässä, työttömänä, eläkeläisenä... ihan kaikki kutsutaan mukaan oman näköiseen ja kokoiseen leirielämykseen.

Lasten ja nuorten keskus järjestää kesällä 2023 valtakunnallisen lasten, nuorten ja perheiden telttaleirin ja kutsuu seurakuntia mukaan sen toteutukseen. Leiri pidetään 4.–9.7.2023 Keuruun Isossa Kirjassa ja sinne voi osallistua ensisijaisesti oman seurakunnan leiriporukan kanssa. Telttaleiri jatkaa Partaharjun suurleirien yli 60-vuotista perinnettä.

Nyt tarvitaan suunnittelemaan ja sitoutumaan jo talkoolaiseksi tai esitysten tekijäksi ihan kaikenikäisiä ja taitoisia henkilöitä. Jos haluat sitoutua oman seurakunnan leiriporukan kanssa elämiseen voit olla yhteydessä Kirstiin, Saijaan (1.8 alkaen Mikaan) tai Irjaan. Mutta jos haluat mukaan koko Suomen talkoo-organisaatioon niin seuraavalla linkillä voit ilmoittautua mukaan. Tämä ei vielä sido sinua mutta antaa mahdollisuuden että leirin suunnittelijat voivat ottaa sinuun yhteyttä kun sen aika on. Tule rohkeasti mukaan - uusi kokemus seurakunnassa odottaa :)

Ilmoittaudu tästä Linkki avautuu uudessa välilehdessäToimi ajoissa !

Ota yhteyttä

diakoni
Keuruun seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut