20.2.–27.2.2024

Seurakunnan kaikki tapahtumat: keuruunseurakunta.fi/tapahtumat

KEURUU: * Lähetyskahvio Kamanassa ti ja ke klo 12–15 * Ti 20.2. klo 13 Siioninkannelseurat, Kamana * Ke 21.2. klo 11.30 näkövamm. kerho, Kamana, mahd. ruokailuun (4 €); klo 17.30 yht.lähtö miesteniltaan Multialle srk.keskuksen pihasta * To 22.2. klo 13.30 Kurkiniemen lähetyspiiri * Su 25.2. klo 10 messu, Kaunismäki, Lemmetyinen * Ma 26.2. klo 18 raamattupiiri, Jari Honkakari, Kamana

MULTIA: * Ke 21.2. klo 12 Lovisan kahvihetki; klo 17.30 aluetyöryhmä, srk.koti yläk.; klo 18 miestenilta, srk.koti alak. * Su 25.2. klo 10 sanajumalanpalvelus, Eiro, Koljonen

HAAPAMÄKI: * Ti 20.2. klo 10 Haapatupa, srk.sali * Ke 21.2. klo 12.30 EL:n hengell. piiri Metsätähdessä (myös 20.3. ja 24.4.)

Kuollut: Olli Martti Katajalehto Multialta 89 v, Taisto Helio Ahonen Multialta 88 v, Lea Ines Virtanen Keuruulta 86 v, Yrjö Olavi Seppo Mäkinen Keuruulta 79 v

Kuulutettu: Päivi Tuulikki Seppälä ja Juuso Santeri Hallinen

Seurakuntakeskuksen kosteus- ja sisäilmatekninen kuntotutkimus 2023

Keuruun seurakunnassa meneillään joulukassikeräys

Keuruun seurakunta kerää ruoka- ja käyttötarvikkeita sisältäviä joulukasseja 11. joulukuuta saakka.

Joulukassi 2023 (1).png

Keuruun seurakunta kerää taloudellisessa ahdingossa oleville ruoka- ja käyttötarvikkeita sisältäviä joulukasseja. Seurakunta vastaanottaa kasseja ja myös yksittäisiä elintarvikkeita 11. joulukuuta asti. Lahjoitukset jaetaan diakoniatyön asiakkaille ennen joulua.

Kassin voi tuoda arkisin seurakuntatoimistolle Kippataloon Keuruulle, Multian seurakuntakodille tai Kamanaan. Haapamäen kirkolle lahjoituksensa voi tuoda maanantaisin tai tiistaisin.

Säilyviä peruselintarvikkeita ja hygieniatuotteita

Seurakunnassa toivotaan, että joulukassien lahjoittajat keräisivät kaupoista kassiin seuraavia tuotteita: riisi, makaroni, liha- tai kalasäilyke, kahvi tai tee, rusinoita tai kuivattuja hedelmiä, mehua tai glögiä, hienoasokeria, pipareita tai keksejä, sampoota tai saippuaa sekä tiskiainetta. Lisäksi mukaan kannattaa laittaa jouluinen tervehdys kassin saajalle.

Kassien lisäksi myös yksittäiset tuotteet otetaan lämpimästi vastaan.

– Jos koko kassia ei pysty hankkimaan, voi tuoda vain osankin kassin tuotteista, Keuruun seurakunnan diakoniatyöntekijät muistuttavat.

28.11.2023 15.34