19.6.2024–26.6.2024

KEURUU: * Ke 19.6. klo 18 vanhan kirkon kesähartaus * La 22.6. klo 10 juhannuspäivän sanajumalanpalvelus, von Gross, Kulju * Su 23.6. klo 10 messu, von Gross, Kulju

MULTIA: * Su 23.6. klo 13 messu, von Gross, Kulju

PIHLAJAVESI: * La 22.6. klo 13 juhannuspäivän sanajumalanpalvelus, uusi kirkko, von Gross, Kulju

Kuollut: Rauni Tuulikki Rautakorpi Keuruulta 89 v, Pekka Sakari Isomäki Keuruulta 81 v, Kari Kullervo Ahonen Multialta 70 v, Timo Henrik Luomala Keuruulta 52 v

Kastettu: Tessa Aurora Tupamäki

Seurakunnan kaikki tapahtumat: keuruunseurakunta.fi/tapahtumat

Seurakuntakeskuksen kosteus- ja sisäilmatekninen kuntotutkimus 2023

Keuruun seurakunnassa meneillään joulukassikeräys

Keuruun seurakunta kerää ruoka- ja käyttötarvikkeita sisältäviä joulukasseja 11. joulukuuta saakka.

Joulukassi 2023 (1).png

Keuruun seurakunta kerää taloudellisessa ahdingossa oleville ruoka- ja käyttötarvikkeita sisältäviä joulukasseja. Seurakunta vastaanottaa kasseja ja myös yksittäisiä elintarvikkeita 11. joulukuuta asti. Lahjoitukset jaetaan diakoniatyön asiakkaille ennen joulua.

Kassin voi tuoda arkisin seurakuntatoimistolle Kippataloon Keuruulle, Multian seurakuntakodille tai Kamanaan. Haapamäen kirkolle lahjoituksensa voi tuoda maanantaisin tai tiistaisin.

Säilyviä peruselintarvikkeita ja hygieniatuotteita

Seurakunnassa toivotaan, että joulukassien lahjoittajat keräisivät kaupoista kassiin seuraavia tuotteita: riisi, makaroni, liha- tai kalasäilyke, kahvi tai tee, rusinoita tai kuivattuja hedelmiä, mehua tai glögiä, hienoasokeria, pipareita tai keksejä, sampoota tai saippuaa sekä tiskiainetta. Lisäksi mukaan kannattaa laittaa jouluinen tervehdys kassin saajalle.

Kassien lisäksi myös yksittäiset tuotteet otetaan lämpimästi vastaan.

– Jos koko kassia ei pysty hankkimaan, voi tuoda vain osankin kassin tuotteista, Keuruun seurakunnan diakoniatyöntekijät muistuttavat.

28.11.2023 15.34