Seurakuntavaalit 13.2.2022

Keuruun seurakunnassa järjestetään seurakuntavaalit helmikuussa 2022. Vaaleissa valitaan kirkkovaltuuston 23 jäsentä, joiden toimikausi kestää vuoden 2026 loppuun asti. Varsinaisena äänestyspäivänä 13.2.2022 äänestyspaikkana toimii Keuruun uusi kirkko klo 11.00 alkaen. Vaaleissa voi äänestää ennakkoon 25.-29.1.2022.

Kaksi valitsijayhdistystä on asettanut yhteensä 39 ehdokasta.

Keuruun yhteislistalla ehdokkaana ovat Antti Annala, Kaija Asunmaa, Simo Jämsä, Ari Kakkuri, Marjut Kanerva-Murtomäki, Eveliina Kangasniemi, Iina Karjalainen, Noora Kinnunen, Helena Kukkamo, Katja Kukkamo, Kimmo Kypärä, Seppo Lampinen, Juho Lintula, Ari Pummila, Maarit Puro, Ari Rajala, Maija Rinne, Marko Ruokola, Esa Ryynänen, Erkki Sinkko, Satu Soutolahti, Taija Vehmasaho, Liisa Vesterinen, Raimo Viitanen, Kastehelmi Vuolle-Apiala, Seppo Väliaho, Virpi Haukilampi, Aila Uusoksa ja Tuire Junnonen.

Kirkko Multialla -valitsijayhdistyksen listalla ehdokkaina ovat Tuomo Auer, Minna Autio, Jani Jalkanen, Jaakko Koppinen, Markku Lappi, Maire Riikonen, Virva Salo, Mirja Salosyrjä ja Aapo Saramäki.

3.1.2022 15.14