Kirkkoherra rovasti Ossi Poikosen eläkkeelle lähtöjuhla 31.10.2021

16.9.2021 10.30

On tullut aika, että kirkkoherramme rovasti Ossi Poikonen jää marraskuun alusta eläkkeelle. Sunnuntaina 31.10. vietämme hänen läksiäisiään. Aloitamme kello 10.00 messulla Keuruun kirkossa ja jatkamme myöhemmin yhteisellä juhlalla. Tervetuloa!

Menneet vuodet kätkevät sisäänsä varmasti lukemattomia tarinoita yhteisistä hetkistä Ossin kanssa. Mitä juttuja ja lohkaisuja sinä muistat? Kootaan näitä tarinoita yhdessä yksiin kansiin. Kirjoita oma tarinasi A4 -paperille ja toimita se seurakuntakeskuksen aulassa olevaan postilaatikkoon. Vaihtoehtoisesti voit toimittaa tarinasi sähköisesti osoitteeseen keuruun.seurakunta@evl.fi. Otamme vastaan Ossista myös valokuvia, joista kokoamme pienen näyttelyn hänen läksiäispäivään. Mikäli haluat kuvasi takaisin, kirjoitasen yhteyteen yhteystietosi.