19.6.2024–26.6.2024

KEURUU: * Ke 19.6. klo 18 vanhan kirkon kesähartaus * La 22.6. klo 10 juhannuspäivän sanajumalanpalvelus, von Gross, Kulju * Su 23.6. klo 10 messu, von Gross, Kulju

MULTIA: * Su 23.6. klo 13 messu, von Gross, Kulju

PIHLAJAVESI: * La 22.6. klo 13 juhannuspäivän sanajumalanpalvelus, uusi kirkko, von Gross, Kulju

Kuollut: Rauni Tuulikki Rautakorpi Keuruulta 89 v, Pekka Sakari Isomäki Keuruulta 81 v, Kari Kullervo Ahonen Multialta 70 v, Timo Henrik Luomala Keuruulta 52 v

Kastettu: Tessa Aurora Tupamäki

Seurakunnan kaikki tapahtumat: keuruunseurakunta.fi/tapahtumat

Seurakuntakeskuksen kosteus- ja sisäilmatekninen kuntotutkimus 2023

Pihlajaveden seurakuntatalon purku alkaa juhannuksen jälkeen

Purun suorittaa Maansiirto Harry Mäkelä Oy.

Pihlajaveden seurakuntatalo

Pihlajaveden seurakuntatalon purkaminen Koipikankaalla alkaa maanantaina 24. kesäkuuta ja kestää kolme viikkoa.

Purun suorittaa kilpailutuksessa edullisimman tarjouksen tehnyt Maansiirto Harry Mäkelä Oy, joka huolehtii myös purkujätteen käsittelystä ja kuljetuksesta sekä tontin viimeistelystä purun jäljiltä. Seurakuntatalon tontti jää tässä vaiheessa hiekalle.

Harry Mäkelä Oy:n tarjous purku-urakasta oli 67 828 euroa veroineen. Keuruun seurakunnan kirkkoneuvosto päätti urakoitsijan valinnasta kokouksessaan 16.5.2024.

Pihlajaveden seurakuntatalo on ollut sisäilmaongelmien vuoksi poissa käytöstä kevättalvesta 2023. Suurin osa talon irtaimistosta on jo siirretty muualle.

Talossa vielä olevat Pro Patria -taulut siirretään Pihlajaveden siunauskappeliin. Uudehkot WC-kalusteet hyödynnetään Keuruun siunauskappelin remontissa, ja ilmanvaihtokoneet tulevat käyttöön Multian seurakuntakodille.

Keuruun seurakunnan tilaisuuksia Pihlajavedellä järjestetään kirkkojen lisäksi muun muassa siunauskappelissa ja yksityisomistuksessa olevassa pappilassa.

10.6.2024 12.34