Kesällä 2023 leirielämää

olit sitten lapsi, nuori, perheellinen tai sinkku. työelämässä, työttömänä, eläkeläisenä... ihan kaikki kutsutaan mukaan oman näköiseen ja kokoiseen leirielämykseen.

Lasten ja nuorten keskus järjestää kesällä 2023 valtakunnallisen lasten, nuorten ja perheiden telttaleirin. Leiri pidetään 4.–9.7.2023 Keuruun Isossa Kirjassa ja sinne voi osallistua ensisijaisesti oman seurakunnan leiriporukan kanssa. Telttaleiri jatkaa Partaharjun suurleirien yli 60-vuotista perinnettä.

leirialueelle pystytetään Keuruun seurakunnan oma alaleiri. Leirimaksu 90€ maksetaan leirin alkaessa ja tuota maksua pyritään tavalla tai toisella saamaan pienemmäksi ennen kesää. Seurakunnan diakoniatyöltä voi pyytää avustusta leirimaksun maksuun. 10 vuotiaat voivat ilmoittautua ilman vanhempia, nuoremmat vanhemman kanssa. Ilmoittautuminen on jo mahdollista Keuruun seurakunnan nettisivujen kautta : tule mukaan /alakoululaisille.  Lisätietoa Kirstiltä 044-7949701/ kirsti.makinen@evl.fi. Kirstiin 044-7949701 tai ilmoittautumalla tästä linkistäLinkki avautuu uudessa välilehdessä ihan sellaiseen rooliin kuin haluat

 

Ota yhteyttä

nuorisotyönohjaaja
Keuruun seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut
Keuruu

Työt maanantaista perjantaihin tai tarvittaessa.

lastenohjaaja
Keuruun seurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut