Jumalan kämmenellä
" Jumalan kämmenellä..."

Lapsityö järjestää toimintaa alle kouluikäisille lapsille ja lapsiperheille.

Päiväkerho on lapsen iän huomioon ottavaa, kristilliseen arvomaailmaan pohjautuvaa, lapsen kehitystä kokonaisvaltaisesti tukevaa arkitoimintaa 3-6-vuotiaille lapsille. Kerhot kokoontuvat kaksi tuntia kerrallaan, kerran tai pari viikossa lapsiryhmän iästä riippuen. Kerhoja on Keuruun seurakuntakeskuksessa, Haapamäen kirkolla ja Pohjoislahden koululla (yhteistyössä kaupungin kanssa). Avoimia kerhopaikkoja voi tiedustella varhaiskasvatuksen ohjaaja Leena Santaniemeltä.

Perhekerho on lasten ja aikuisten yhteinen kerho; hetki hiljentymiselle, yhdessäololle ja arjen jakamiselle.

Vauvakerho on perhekerho alle yksivuotiaalle vauvalle ja hänen vanhemmilleen.

Pyhäkoulu, lasten kirkkohetki, toteutetaan eri päiväkodeissa n. kerran kuukaudessa.

Seurakunta muistaa myös 3-vuotiaita syntymäpäiväkortilla sekä järjestää erilaisia lapsille ja perheille suunniteltuja tapahtumia ja perhekirkkoja.

Kysy lisää tai anna palautetta!

Verkossa löytyy lapsille soveltuvaa materiaalia osoitteessa lastenkirkko.fi  Kurkkaa ihmeessä!

Varhaiskasvatuksen ohjaaja Leena Santaniemi, leena.santaniemi@evl.fi, p. 044-7949708

Tervetuloa mukaan myös Facebookissa

Keuruun seurakunnan varhaiskasvatus-ryhmään.

Ryhmään voi liittyä jäseneksi ilman ylläpidon hyväksyntää.

varhaiskasvatuksen ohjaaja /lähetyssihteeri