Minna Autio, 55

Tärkein syyni kuulua kirkkoon (valitse max yksi)

Jumalanpalvelus ja hartauselämä, seurakuntayhteys

Kirkon toiminnassa minulle on tärkeintä (valitse max kaksi)

Jumalanpalvelukset ja messut

Kirkon tekemä auttamistyö

Edistäisin sitä, että seurakunta panostaisi erityisesti seuraaviin asioihin (valitse max kaksi)

Eri ikäryhmille suunnattu toiminta

Jumalanpalveluselämä ja rukous

Seurakunta auttaa avun tarpeessa olevia. Suuntaisin seurakunnan resursseja erityisesti (valitse max kaksi)

Yksinäisten ja sairaiden auttamiseen

Sielunhoitoon ja keskusteluapuun

Talouden tasapainottamiseksi olisin valmis luopumaan seuraavista seurakunnan kiinteistöistä (valitse kaikki ne, joista olisit valmis luopumaan)

Kaikki Jumalanpalveluselämää tukevat kiinteistöt säilytettävä, muiden kohtalo mietittävä tapauskohtaisesti (kiinteistöstrategian päivittäminen!). Vuokra-asunnoista helpointa luopua. Tehdäänkö Kamanassa seurakuntatyötä?

Jäsen- ja talouskehityksen puitteissa sopeuttaisin heikentämällä tai lopettamalla

En lopettaisi mitään yksittäistä työmuotoa, vaan harkinta esim. toiminnan supistamista pitäisi tehdä tapaus ja -aluekohtaisesti.  Hautausmaiden hoidon ulkoistamista voisi harkita.

Itse olen seurakunnan toiminnassa (missä?)

Osallistuva seurakuntalainen

Multian kirkkokuoro ry:n pj ja jäsen

Sairaalasieluhoidon yhreisjohtokunnan varajäsen

Perheasiainneuvottelukeskuksen yhteisjohtokunnan varajäsen